perjantai 7. toukokuuta 2010

Neitoselle kevät/kesäpipo vailla kotia.

Tällainen valmistui, kun sain tarpeekseni villalangoista...
Vaikka vannotin itselleni, että yhtään uutta lankaa ei osteta ennenkuin vanhat on neulottu loppuun.
No, ei tarvinnut ostaa. Löysin lankakopan pohjalta melkein täyden kerän vaalean roosaa puuvillalankaa.
Merkkiä en muista. Tästä sitten kokeilin tällaisen päivänkakkara tai mikälie-pipon.

Voisin taas veikata kooksi n.50-52 päänympärys. Meidän 5-v joka on mallina on niin pienipäinen että varmaan sellainen puoltoista-3-vee vois olla passeli. Riippuu kupolista :)

Testasin töissä muksujen päähän, ikähaitari sen 1,5v- 2,5v ja oli kaikille hyvä. Tuo neulos antaa onneksi hyvin periksi. Mutta selkeesti jo meitin likalle vähän liian matala.

Jos joku on myssyä vailla. Niin kommenttilootaan voi laittaa viestiä tai lisäkysymyksiä ym.
Ostin sitten myös lisää puuvillalankaa. Novitan ecopuuvillaa, hempeää roosaa ja hempeää vaal.sinistä sekä beigeä. Pipoja saa toivoa myös haluamallaan kuvalla ja mallilla...
Nyt on tekeillä siskon likalle kimperimallinen viritys..... siitä ehkä seuraavaksi...


5 kommenttia:

 1. Oooo miten hieno!!!Tee noita sinne Teuron myyjäisiinkin:)

  VastaaPoista
 2. Tuo kukka on aivan ihana!! Voikun olisin itse yhtään virkkaustaitoinen, meidän pienellä olisi siinä tapauksessa muutamakin kukkahattu :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!

  Zallaah: En omasta mielestäni ole kovinkaan virkkaustaitoinen, Tämän räpellyksen keksin omasta päästäni, enkä ole kukkaan edes kovin tyytyväinen. Seuraavaan yritän tehdä viisi terälehteä niin näyttäisi ehkä enemmän kukkaselta ;)

  Noora: Juu, näitä ajattelin tehdä sinne myyjäisiin,ja pojille kans oman versionsa. Mutta millaisen? Ideoita otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Onpa soma =).Näin Emmin pöydällä sun tekemän sen missä oli kukka siinä sivussa kukassa vaal.punaista ja valkoista ja pipo pinkin sävyinen. Mä voisin haluta Nepsukalle sulta semmoisen. Se koko oli oikein hyvä.Oiskohan mahdollista jotain turkoosin sävyistä se pohja ja vaikka vaaleampi se kukka Neealle vaan sopis hyvin turkoosi kun se on niin tumma ja kyllä se pinkkikin, tai tumma lila vaikka.Kuten huomaat takkia/haalaria ei vielä ole hankittu jos ajattelisi syksyllä pitää. Sen voisi sitten hankkia myssyn väriin sopivaksi=)
  -Mirka-

  VastaaPoista