maanantai 28. marraskuuta 2011

Täti kuvasi.

Sunnuntaina juhlittiin meidän neljävuotiasta.Siskoni oli minua auttelemassa jo lauantaina ja jäi yöksi.
Sunnuntai aamuna sitten ihan ex tempore otti ja räpsi muutamat kuvat lapsosista,
IHANIA tuli, tässä parhaimmistoa!


Ensimmäisestä ja viimeisestä kuvasta laitoin eilen tilauksen menemään ifolorille. Itselleni joululahjaksi canvastaulut olohuoneen seinälle :)
Ja tulipahan tilattua joulukortitkin samalla. Enään ei tarvitse niitä miettiä :)


Kuvat otti siis kaksossiskoni, jonka blogissa myös kiva tiivistelmä synttäripojan päivästä :)

Itse en taas synttärihötäkässä juurikaan (onnistuneita) kuvia ehtinyt napsimaan....

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän ihania kuvia! Saat aivan mahtavat taulut! Molemmissakuvissa ajatusta, eivät ole vain hyviä kuvia vaan niissä on tietty henki mukana. Sankarilla jousi ja kaikkea, suuri pieni mies! Ja neiti niin haaveissaan, ihanat!

  Tänään tuli postissa kahden nuorimmaisen päiväkotikuvat ja itku meinas päästä...taas! Ihan sama juttu kuin viime vuoden kuvissa, toinen puoli kasvoista ylivalottunut ja toinen puoli varjossa...ja molempien kuvissa sama juttu. Pakko antaa palautetta päiväkotiin, josko ens vuoteen jo vaihtaisivat valokuvausfirmaa. Palautukseen lähtevät...

  Samalla päätin että kunhan uusin tulokas on syntynyt, niin otetaan kunnon kuvaajalla kuvat lapsista ja koko perheestä. Mielummin maksan oikeasti hyvistä kuvista kuin turhasta... tulihan vuodatus ;)

  Onnea vielä sankarille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ida-Antonia kommentistasi!
  Kurja kuulla teidän pk-kuvista. Ei meilläkään ihan huippuja ole koskaan olleet. Viime vuonna oli ihan hyvät,mustavalkoiset versiot molemmista. Tänä vuonna Lapset ovat eri päiväkodissa, ja eri ryhmissä. Tytön kuvat otti paikallinen pikkufirma,perus 3 kuvan sarja sekä ryhmäkuva. Tosi perus-setti perus siniharmaalla taustalla. No oli onneksi halpakin ;) Pojalla on kuvaus vasta kevätpuolella, mikä on harmi.

  Taidetaan mekin vastaisuudessa kääntyä vaan siskon puoleen. saa aina takuuvarmasti onnistuneita ja persoonallisia otoksia :)

  VastaaPoista
 3. ei vaan voi kun toistaa itseään. aivan ihania<3

  VastaaPoista