lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ihanat synttärilahjat!

Näin kivat lahjat sai Rauha tädiltään 5-v lahjaksi. Äiti tykkää! Ja tyttökin tietty. Myös kaikkea muuta ihanaa tuli lahjaksi, mutta nämä tuli jo etukäteen ja tuli heti kuvattua. Kuvat itse synttärikemuista ovat vielä kamerassa....
UPEA ompelukone on siskoni kirppislöytö.Oikeasti vanha ja painava. Ihka oikea neula ja kaikki muut.Veivistä veivataan menemään! Paketissa oli myös ihania kangastilkkuja,nappeja,nauhaa ja ompelulankaa. Rauha on monesti harmitellutkin että äitillä ei ole kangasta... lankaa kyllä löytyy sitten senkin edestä. Mutta  nyt on sitten hänellä ihan omaa kangastakin :)


Taitaa tyttö tulla äitiinsä näissä käsityöasioissa :)


Myös tällaisen MAAILMAN SULOISIMMAN tilkkupeiton oli siskoni ommellut!! Eikös olekin ihana? Tilkuissa on käytetty uusia ja vanhoja kankaita.Alapuoli on kukallista vanhaa pehmeäksinukuttua lakanaa. Mukava ihan vaikka ihoa vasten.

Vielä kuva pojan sänkynurkkauksesta, joka on hieman keskeneräinen..... Ainakin seinälampun tarvitsisi ja  ehkä jotain seinätarroja ym...

Jep jep.. Kuvia olis taas koneella vaik kuinka kun jaksaisi tässä koneella touhuta....Mutta tällä kertaa tällasia,ens kerralla jotain muuta!!

HUOM!! Joku kaverini ihmetteli, kun ei pystynyt tänne kommenttia jättämään.Luulin laittaneeni sellaisen asetuksen,että kaikki saavat kommentoida, mutta olin tietty laittanut väärin..... Nyt korjasin asian ja kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! (jos tätä nyt joku siskojeni lisäksi lukee...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti