perjantai 26. maaliskuuta 2010

Se ois nyt välikausi!!!

Välikausi on virallisesti korkattu täällä hämeessä! Iltapäivällä mittari näytti varjossa +9 astetta ja hyvin tarettiin puolitoista tuntia vaikkei aurinko paistanutkaan. Äiti ei sentään vielä luovu toppatakistaan, koska seistä tönötän lähinnä paikallani:)  Ja on muksuillakin villavaatetta alla. Toiveikkaana jo pesin yhden koneellisen toppavaatteita pois laitettavaksi.....

Severillä ticketin tähtihaalari kokoa 92cm,  minitecin rukkaset kokoa 1, ja hyvin mahtui tumputkin alle... Ja eccon talvigoret 25. Pipo reiman.


Rauhalla Jonathanin tähti-malliston takki,henkselihousut ja rukkaset.Myös pipo Jonathanin. On kyllä niin iso meidän pikkupäälle, että valui koko ajan silmille, lähtee kiertoon serkkulikalle :)   Saappat crocsin.

Sitten liittyivät myös siskoni lapsineen seuraan. Huomaatkaa kuosikaksoset!! Serkkupojilla sama tyyli... Onneksi emme usein yhdessä ulkoile niin ei haittaa.... Äideillä vähän sama maku.... ;)
Tytöillä sentään ihan erisorttiset vaatteet....


Loppuun vielä kuvia käsityörintamalta. Tälle samaiselle siskonpojalle tein neuletakin 1-v lahjaksi (virallisesti vasta parin viikon päästä). Novitan luxus cloud-langasta. Eli villaa-bambua.Kivan vilpoinen kesälläkin pidettäväksi.  Ohje omasta päästä helmineuleella, alkuun vakoilin silmukkamäärät jostain ohjeesta en muista mistä. Ihan passeli tuli, hihojakin sai vielä kääntää.


Aika söpö, vai mitä?! Sekä takki että poika ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti